Juha Levon blogi Kunnallispoliittisia pohdintoja

Tervetuloa mukaan Helena Kantola!

Tervetuloa mukaan Kokoomuksen kampanjaan Helsingissä! Päätöksesi on suoraselkäinen teko tilanteessa, jossa toimiminen edellisessä puolueessasi ei mahdollistanut asiallista politiikan tekemistä. Uskon, että päätöstäsi arvostetaan äänestäjien joukossa ja pystyt kääntämään tämän vaalivoitoksi. 

PS-ryhmän 43% hajoaminen kertoo epäonnistuneesta ryhmänjohtamisesta ja puolueen arvopohjan heikkoudesta. Uskon, että tässä muuten hektisessä ja epävarmassa maailmanpolitiikan tilanteessa tukeutuminen perinteisempien puolueiden arvoihin ja toimintamalleihin tarjoaa meille kaikille rakentavimman tavan kehittää demokratiaamme ja yhteiskuntaamme. Kun maailmalla kuohuu, täytyy meidän voida luottaa yhtenäisyyteemme ja toimintakykyymme kansakuntana - sitä vanhat puolueet pystyvät parhaiten turvaamaan, koska niihin on kertynyt osaamista ja poliittista pääomaa lähes sadan vuoden ajan. 

Näinä aikoina on syytä miettiä, miten johdetaan muutosta harkitusti ja hallitusti - en usko, että kaipaamme enää populismia tai maailmanparantamista lisää. Keskitytään perusasioihin ja tehdään muutos yhdessä, hitaasti kiiruhtaen. 

http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005089571.html

http://www.helsinginkokoomus.fi/2017/02/15/helena-kantola-siirtyy-kokoomuksen-valtuustoryhmaan/

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat